Εκτέλεση:
- Βάζετε 300 γρ ζάχαρη στον κάδο και αλέθετε 40 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 9 να γίνει άχνη. Αδειάζετε σε μπολ και αφήνετε στην άκρη.
- Βάζετε στον κάδο τα υπόλοιπα 100 γρ ζάχαρη, τα αμύγδαλα και τις φλούδες και αλέθετε 30 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 8.
- Βεβαιωθείτε ότι έχουν αλεστεί καλά και ρυθμίζετε στην ταχύτητα 6. Ενώ δουλεύουν τα μαχαίρια ρίχνετε το χυμό και το λικέρ λίγο-λίγο από το άνοιγμα της μεζούρας.
- Πλάθετε σε μπαλίτσες και τα τυλίγετε σε ζάχαρη άχνη 3 φορές σε διάστημα 24 ωρών.
- Διατηρούνται εκτός ψυγείου για μια βδομάδα.
Συμβουλή σεφ
Εναλλακτικά θα μπορούσατε να τα τυλίξετε 1 φορά σε ζάχαρη που δεν έχετε αλέσει σε άχνη. Σε αυτή την περίπτωση θα αποφύγετε το πρώτο βήμα και σίγουρα θα χρειαστείτε πιο λίγη ζάχαρη. |