Εκτέλεση
- Με ένα ειδικό εργαλείο, αφαιρείτε τα κουκούτσια από τα κυδώνια δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα κενό για τη γέμιση.
- Αναμιγνύετε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα δοχείο, γεμίζετε τα κυδώνια και τα βάζετε στον κάτω δίσκο του Varoma.
- Βάζετε ένα λίτρο νερό στον κάδο, τοποθετείτε το Varoma από πάνω και ρυθμίζετε 30-40 λεπτά (ανάλογα με το μέγεθος των κυδωνιών), θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 1 .
- Στο τέλος τα περιχύνετε με 2-3 κουταλιές μέλι και τα σερβίρετε.
Συμβουλή Σεφ
Σερβίρονται με φρέσκα κρέμα ή γιαούρτι.
|