Εκτέλεση
- Βάζετε τη ζάχαρη μέσα στον κάδο και την κάνετε άχνη 10 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 9.
- Προσθέτετε τα φουντούκια και αλέθετε 20 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 9.
- Προσθέτετε τη σοκολάτα και αλέθετε 20 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 9. Χρησιμοποιείτε τη σπάτουλα για να σπρώξετε τα υλικά προς τον πάτο του κάδου.
- Προσθέτετε το βούτυρο και το γάλα, λειώνετε 3-4 λεπτά, 50ο, ταχύτητα 2.
- Αναμιγνύετε 5 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 9.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε καθαρό και αεροστεγές βαζάκι και το βάζετε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν το χρησιμοποιήσετε.
- Διατηρείται φρέσκο στο ψυγείο.
Παραλλαγή της συνταγής Μερέντα (βιβλίο Η ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΜΟΥ) από τη σύμβουλο του Τhermomix στη Λευκωσία, Λένια Λοϊζου. |