Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170° .
- Βάζετε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το σιρόπι στον κάδο και ρυθμίζετε 4 λεπτά, 90ο , ταχύτητα 3.
- Προσθέτετε το αλεύρι, το αλάτι, το τζίντζερ, τη σόδα και ρυθμίζετε 10 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 4.
- Ζυμώνετε 2 λεπτά, ταχύτητα στάχυ.
- Αφαιρείτε τη ζύμη σε ένα σανίδι με αλεύρι και τη ζυμώνετε ακόμα λίγο.
- Φτιάχνετε ότι σχήματα θέλετε και τα ψήνετε για 25-35 λεπτά (ανάλογα με το φούρνο)
- Περιμένετε να κρυώσουν και φτιάχνετε τη διακόσμηση με royal icing.
Συμβουλή σεφ
Για να φτιάξετε το gingerbread house, βάζετε τη ζύμη στις φόρμες και περιμένετε να κρυώσουν καλά πριν τα βγάλετε. |