Εκτέλεση
- Βάζετε τα πρώτα τρία υλικά στον κάδο και ρυθμίζετε 5 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 9. Καθαρίζετε τα τοιχώματα με τη σπάτουλα και επαναλαμβάνετε.
- Προσθέτετε τα παγάκια, συμπληρώνετε με νερό μέχρι το 1 ½ λίτρο και ρυθμίζετε 2 λεπτά, ταχύτητα 9-10.
- Αδειάζετε σε κανάτα, ραντίζετε με το γαρύφαλλο και σερβίρετε αμέσως με επιπλέον παγάκια.
Συμβουλή Σεφ
Τα κουκούτσια του σταφυλιού θεωρούνται πολύ υγιεινά γιατί είναι γεμάτα με αντιοξειδωτικά. |