|
Παγωτό από αχλάδι, μπανάνα και κόκκινα φρούτα
4 μερίδες/113 θερμίδες η κάθε μια |
|
Υλικά:
- 300 γρ. μπανάνες, κομμένες σε ροδέλες και κατεψυγμένες
- 200 γρ. αχλάδια, χωρίς τη φλούδα, κομμένα σε κομμάτια και κατεψυγμένα
- το χυμό 1 λεμονιού
- 1 γιαούρτι με 0% λιπαρά (125 γρ.)
- 1 - 2 κ.σ. γλυκαντική ουσία (υποκατάστατο ζάχαρης) σε σκόνη
- 100 γρ. κόκκινα φρούτα, φρέσκα ή κατεψυγμένα για γαρνιτούρα
|
Εκτέλεση:
- Βάλτε στον κάδο τις μπανάνες, τα αχλάδια και το χυμό λεμονιού. Τοποθετείστε τη σπάτουλα στη θέση της μεζούρας και αναμείξτε για να βοηθήσετε τη διαδικασία 1 λεπτό/ταχύτητα 5.
- Προσθέστε το γιαούρτι και τη γλυκαντική ουσία. Τοποθετείστε τη σπάτουλα στη θέση της μεζούρας και αναμείξτε για να βοηθήσετε τη διαδικασία 30 δευτερόλεπτα/ταχύτητα 5.
- Χωρίστε το παγωτό σε 4 μπολάκια, γαρνίρετε με τα κόκκινα φρούτα και σερβίρετε αμέσως.
|
|
|
|