Εκτέλεση
- Βάζετε την κολοκύθα, το πορτοκάλι σε μοίρες, τη ζάχαρη και το νερό στον κάδο. Ρυθμίζετε 20 δευτερόλεπτα, ταχύτητα Turbo.
- Προσθέτετε το ξυλάκι κανέλας, κλείνετε τον κάδο και τοποθετείτε το καλαθάκι στη θέση της μεζούρας. Ρυθμίζετε 25 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 2-3.
- Αδειάζετε σε ζεστά αποστειρωμένα βαζάκια.
Συμβουλή σεφ
Στη θέση της κανέλας μπορείτε να βάλετε λίγο τζίντζερ. Σ’αυτή την περίπτωση θα το προσθέσετε στον κάδο με τα υπόλοιπα υλικά από την αρχή για να αλεστεί.
|