Εκτέλεση
- Βάζετε στον κάδο το ζαχαρούχο γάλα, το κακάο, 40 γρ. βούτυρο και ρυθμίζετε 10 λεπτά/100° C/ταχύτητα 3. Τοποθετείτε το καλαθάκι στη θέση της μεζούρας στο κάλυμμα του κάδου.
- Ρυθμίζετε 26 λεπτά/Varoma/ταχύτητα 2. Τοποθετείτε το καλαθάκι στη θέση της μεζούρας στο κάλυμμα. Αδειάζετε σε ένα βουτυρωμένο μπολ και αφήνετε να κρυώσει.
- Απλώνετε βούτυρο στα χέρια σας και σχηματίζετε μικρά μπαλάκια με το μείγμα. Τυλίγετε τα μπαλάκια στην τρούφα σοκολάτας και αφήνετε να κρυώσουν στο ψυγείο. Σερβίρετε σε μικρές χάτινες φόρμες.
Παραλλαγή
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μαργαρίνη αντί βούτυρο.
Μερίδες: 24 κομμάτια
|