|
Παγωτό μήλου |
|
Υλικά
- 120 γρ ζάχαρη
- 600 γρ μήλα κομμένα σε κομμάτια, στην κατάψυξη τουλάχιστον για 24 ώρες
- 250 γρ κρέμα γάλακτος
|
Εκτέλεση
- Βάζετε τη ζάχαρη στον κάδο και ρυθμίζετε 20 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 9 να γίνει άχνη.
- Προσθέτετε τα μήλα και την κρέμα γάλακτος και ρυθμίζετε στην ταχύτητα 6 βοηθώντας με τη σπάτουλα από το άνοιγμα της μεζούρας.
- Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν μείνει παγωμένα κομμάτια μήλου και βάζετε το χτυπητήρι στη θέση του πάνω από το παγωτό. Ρυθμίζετε 20 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 4 για να αφρατέψει.
|
|
|
|