Εκτέλεση
- Βάζετε τις μισές λιαστές ντομάτες στον κάδο και κόβετε 10 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 10. Αδειάζετε σε ένα μπολ και επαναλαμβάνετε τη διαδικασία με τις άλλες μισές ντομάτες.
- Βάζετε και τα 2 είδη τυριών στο πώμα του κάδου και ανοίγετε στην ταχύτητα 9. Ρίχνετε το τυρί από το άνοιγμα της μεζούρας πάνω στα μαχαίρια να αλεστεί.
- Προσθέτετε τα πινόλια και τις φρέσκες ντομάτες καθώς και το ελαιόλαδο και ρυθμίζετε 1 λεπτό, ταχύτητα 5 μέχρι να πάρετε ένα ομογενές μείγμα.
Συμβουλή σεφ
Για να διατηρήσετε τη σάλτσα, τη βάζετε σε αποστειρωμένο βαζάκι που κλείνει αεροστεγώς και καλύπτετε με λίγο ελαιόλαδο. Κλείνετε και διατηρείτε στο ψυγείο.
Σερβίρεται με μακαρόνια, σαν πατέ σε κράκερ ή φρυγανιά ή σαν γέμιση για κρέατα και ψάρια.
|