|
Φρέσκα Παντζαροσαλάτα |
|
Υλικά
- 400 γρ. άψητα παντζάρια, ξεφλουδισμένα και κομμένα στα 4
- 100 γρ. καρότα χοντροκομμένα
- ½ κόκκινο κρεμμύδι κομμένο στα τέσσερα
- 1 πράσινο μήλο κομμένο στα τέσσερα
- 2 κουταλιές φρέσκο κόλιαντρο
- 2 κουταλιές έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- χυμό 1 λεμονιού
- αλάτι & πιπέρι
|
Εκτέλεση
-
Τοποθετείτε όλα τα υλικά στον κάδο και κόβετε 5-8 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 5, χρησιμοποιώντας τη σπάτουλα για να βεβαιωθείτε ότι κόβονται όλα ομοιόμορφα.
-
Με τη σπάτουλα φέρνετε ότι έχει μείνει στα τοιχώματα του κάδου στο κέντρο και κόβετε για ακόμα 2-3 δευτερόλεπτα ή μέχρι να έχετε το σωστό αποτέλεσμα. Επαναλαμβάνετε αν χρειαστεί (αυτό εξαρτάται από το πόσο σκληρά είναι τα παντζάρια).
|
|
|
|