Εκτέλεση
- Τοποθετείτε το κοτόπουλο στον κάτω δίσκο του Varoma, το μπιζέλι στον πάνω δίσκο του Varoma και το ρύζι στο καλαθάκι.
- Ρίχνετε στον κάδο 1 ¼ λίτρο ζεστό νερό, τοποθετείτε το καλαθάκι, κλείνετε τον κάδο, τοποθετείτε το Varoma και ρυθμίζετε 30 λεπτά θερμοκρασία Varoma ταχύτητα 1. Αδειάζετε σε πυρίμαχο σκεύος.
- Βάζετε στον κάδο το κρεμμύδι και ανοίγετε στην ταχύτητα 5 για 5 δευτερόλεπτα να κοπεί. Προσθέτετε το ελαιόλαδο, την πιπεριά, τα μανιτάρια, τη σκόνη κάρυ, το αλάτι και ρυθμίζετε 5 λεπτά θερμοκρασία Varoma αντίστροφη κίνηση ταχύτητα 1.
- Αδειάζετε στο ρύζι και ανακατεύετε με το κουτάλι να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά και σερβίρετε.
Σημείωση – Ο χρόνος ψησίματος για το ρύζι εξαρτάται από την ποιότητα του ρυζιού.
|