Εκτέλεση
- Βάζετε τα φρούτα στον κάδο αλέθετε 10 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 6. Αδειάζετε σε μπολ και τα αφήνετε στην άκρη.
- Πλένετε και στεγνώνετε τον κάδο, ρίχνετε μέσα τη ζάχαρη και την αλέθετε 20 δευτερόλεπτα , ταχύτητα 9 να γίνει άχνη.
- Προσθέτετε το βούτυρο και τη βανίλια και χτυπάτε 1 λεπτό, ταχύτητα 5.
- Μετά ρυθμίζετε 1 λεπτό, ταχύτητα 5 και ρίχνετε σταδιακά τα αυγά και έπειτα το γάλα και τα αλεσμένα φρούτα από το άνοιγμα της μεζούρας ενώ γυρίζουν τα μαχαίρια.
- Τέλος προσθέτετε το αλεύρι και το baking powder και πατάτε 3 φορές το κουμπί Turbo στιγμιαία.
- Το αδειάζετε σε μια φόρμα με τρύπα στη μέση ή δύο στενόμακρα ταψιά και το ψήνετε για περίπου 40 λεπτά σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο.
Συμβουλή σεφ
Χρησιμοποιείτε φρούτα που έχουν μείνει στο τέλος της βδομάδας για περισσότερη οικονομία. |