|
Τυρόπιττα με φέτα και χαλλούμι |
Υλικά
- 1 χαλλούμι
- 1 φέτα
- 1 γιαούρτι στραγγιστό 250γρ.
- 270 γρ. αλεύρι φαρίνα
- 180 γρ. φιστικέλαιο
- 3 κουταλάκια Baking Powder
- 3 αυγά
- δυόσμο ξηρό
- σουσάμι
|
Εκτέλεση
- Μέσα σε ένα μεγάλο μπωλ κόβετε 1 χαλλούμι και 1 φέτα σε κύβους.
- Βάζετε στον κάδο το γιαούρτι και το Baking Powder και ρυθμίζετε 5 δευτερόλεπτά ταχύτητα 3. Προσθέτετε το φιστικέλαιο, το αλεύρι, τα αυγά και το δυόσμο και ρυθμίζετε 2 λεπτά ταχύτητα “στάχυ”.
- Μεταφέρετε τη ζύμη στο μπωλ με τα τυριά και τα ανακατεύετε ελαφρά με την σπάτουλα.
- Βάζετε το μείγμα σε ένα τετράγωνο πυρέξ και το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160° για 50-60 λεπτά.
|
|
|
|