Εκτέλεση
- Ρυθμίζετε τα μαχαίρια στην ταχύτητα 8 και ρίχνετε το σκόρδο και το πράσινο πιπέρι από το άνοιγμα της μεζούρας να ψιλοκοπούν.
- Ρυθμίζετε τα μαχαίρια στην ταχύτητα 4 ½ και ρίχνετε το κρεμμύδι από το άνοιγμα της μεζούρας να χοντροκοπεί.
- Καθαρίζετε τα τοιχώματα του κάδου με τη σπάτουλα, προσθέτετε το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά και σοτάρετε 3-5 λεπτά, 100°, ταχύτητα 1.
- Προσθέτετε τις ντομάτες και τα μισά φασόλια και πολτοποιείτε 1 λεπτό, ταχύτητα 9.
- Αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε τα υπόλοιπα φασόλια και ψήνετε 10 λεπτά, 100°, ταχύτητα 1. Ελέγχετε αν είναι αρκετά καυτερό για τα γούστα σας και προσθέτετε σκόνη τσίλι ανάλογα.
- Προσθέτετε τον κιμά σπρώχνοντας τον κάτω από τη σάλτσα με τη σπάτουλα και ψήνετε 10 λεπτά, 100°, αντίστροφη κίνηση, ταχύτητα κουτάλι.
Συμβουλή σεφ
Συνοδεύεται με ρύζι, ψωμί αραβόσιτου, μακαρόνια, πατάτες (jacket), tortilla chips ή nachos . Γαρνίρετε με χοντραλεσμένο τυρί τύπου cheddar. |