Εκτέλεση
- Βάζετε σε εντελώς στεγνό κάδο τη ζάχαρη και τη φλούδα λεμονιού και ρυθμίζετε 15-20 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 9 μέχρι να γίνει άχνη.
- Προσθέτετε το νερό μαζί με το τζέλλυ λεμονιού και ρυθμίζετε 7 λεπτά 80° ταχύτητα 5.
- Όταν τελειώσει ο χρόνος προσθέτετε το χυμό λεμονιού και το γάλα εβαπορέ και ρυθμίζετε μερικά δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 5 μέχρι να γίνει ένα ομογενές μείγμα.
- Βάζετε το μείγμα σε μια φόρμα στρογγυλή με τρύπα στη μέση, λίγο βρεγμένη. Από πάνω τοποθετείτε τα μπισκότα, μουλιασμένα στο τζιν, αν επιθυμείτε.
- Τοποθετείτε στο ψυγείο μέχρι να πήξει.
- Για να το ξεκολλήσετε από τη φόρμα, τοποθετείτε τη βάση της φόρμας σε ζεστό νερό για μερικά δευτερόλεπτα.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ - Αν είναι η εποχή της φράουλας ή του βατόμουρου, γεμίζετε το κέντρο με φρέσκα κρέμα και στολίζετε με τα φρέσκα φρούτα.
|