Εκτέλεση
- Τοποθετείτε το χτυπητήρι πάνω στα μαχαίρια και βάζετε όλα τα υλικά στον κάδο. Ρυθμίζετε 15 λεπτά 90° ταχύτητα 3. Αν η φρέσκα κρέμα είναι παγωμένη ίσως χρειαστούν ακόμα 3 - 10 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα.
- Αφαιρείτε το χτυπητήρι και ελέγχετε αν η κρέμα είναι απολύτως λεία. Αν όχι, χρησιμοποιείστε τη διαδικασία διάσωσης πιο κάτω.
- Καλύπτετε τη βάση μιας πιατέλλας (ή ατομικών δοχείων) με τα μούρα και αδειάζετε την κρέμα από πάνω.
- Αφήνετε να κρυώσει λίγο και την βάζετε στο ψυγείο για μερικές ώρες.
- Ραντίζετε την ζάχαρη πάνω στην κρέμα και την λειώνετε χρησιμοποιώντας φλογοβόλο ή εναλλακτικά βάζετε την κρέμα στο γκριλ.
Διαδικασία Διάσωσης
Αν χρειαστεί να διασώσετε μια κρέμα αυγών που έχει σβολιάσει απλώς χρειάζεστε ένα Thermomix. Προσθέτετε 30 γρ κρύο γάλα ή φρέσκα κρέμα και αναμιγνύετε για 30 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 8. Αδειάζετε αμέσως.. |