|
Λεμονάδα με δυόσμο |
|
Υλικά
- 500 γρ νερό
- 5 κλωνάρια φρέσκο δυόσμο (μόνο φύλλα)
- 1 λεμόνι, καθαρισμένο καλά και χωρίς κουκούτσια
- 70 γρ ζάχαρη
- 100 γρ παγάκια
- έξτρα παγάκια για σερβίρισμα
|
Εκτέλεση
- Βάζετε μια κανάτα πάνω στο καπάκι του κάδου, ζυγίζετε το νερό μέσα και αφήνετε στην άκρη.
- Βάζετε το δυόσμο, το λεμόνι, τη ζάχαρη και τα παγάκια μέσα στον κάδο, βάζετε το χέρι σας πάνω στο καπάκι για να αποφύγετε τη μετακίνηση από τους κραδασμούς και αναμιγνύετε 2 λεπτά, ταχύτητα 10. Ταυτόχρονα, ρίχνετε σιγά-σιγά το νερό από την υποδοχή στο καπάκι του κάδου.
- Σερβίρετε αμέσως προσθέτοντας παγάκια ή crushed ice.
|
|
|
|