|
Μοσχαράκι με μανιτάρια και πιπεριές με σάλτσα πορτοκαλιού. |
Υλικά
- 1 ½ μήλο καθαρισμένο σε κομμάτια
- χυμό από 2 πορτοκάλια
- 300γρ. μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 κρεμμύδι
- 40γρ. ελαιόλαδο
- 600γρ. μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
- 1 μεζούρα λευκό κρασί
- 80γρ. αλεύρι
- 3 πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί) κομμένες σε λωρίδες
- αλάτι - πιπέρι
- 1 μεζούρα κρέμα γάλακτος προαιρετικά
|
Εκτέλεση
- Βάζετε στον κάδο το μήλο, το χυμό πορτοκαλιού και ρυθμίζετε 20 δευτερόλεπτα ταχύτητα 6 να γίνουν ένας αραιός πολτός. Αδειάζετε σε ένα δοχείο.
- Ξεπλένετε τα μανιτάρια τα αφήνετε να στραγγίσουν και τα αλατίζετε.
- Βάζετε στον κάδο το κρεμμύδι και ανοίγετε για 5 δευτερόλεπτα στην ταχύτητα 5 να κοπεί.
- Προσθέτετε το ελαιόλαδο, το κρέας, το κρασί και ρυθμίζετε 4 λεπτά θερμοκρασία Varoma ταχύτητα 1 αντίστροφη κίνηση.
- Προσθέτετε τον πολτό των φρούτων, τα μανιτάρια, το αλεύρι και ρυθμίζετε 35 λεπτά 100ο αντίστροφη κίνηση ταχύτητα κουτάλι.
- Προσθέτετε τις πιπεριές, αλάτι, πιπέρι και την κρέμα γάλακτος και ρυθμίζετε 2 λεπτά 100° ταχύτητα 1.
- Σερβίρετε με πουρέ από πατάτα ή ρύζι.
|
|
|
|