|
Μανιτάρια στιφάδο |
Υλικά
- 1 κιλό φρέσκα μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 2-3 κρεμμύδια
- 500 γρ. ντομάτες ώριμες
- 100 γρ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. λευκό κρασί
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 φύλλα δάφνης
- Αλάτι-πιπέρι
- 40 γρ. αλεύρι
|
Εκτέλεση
- Αλατίζετε τα μανιτάρια και τα βάζετε σε σουρωτήρι.
- Βάζετε στον κάδο τα κρεμμύδια κομμένα στα δύο, τις ντομάτες και ρυθμίζετε 7 δευτερόλεπτα ταχύτητα 5 να κοπούν.
- Τοποθετείτε το χτυπητήρι στα μαχαίρια και προσθέτετε το ελαιόλαδο, το κρασί, το σκόρδο, τη δάφνη, τα μανιτάρια, το αλάτι, πιπέρι, το αλεύρι και ρυθμίζετε 20 λεπτά 100° αντίστροφη κίνηση, ταχύτητα 1.
|
|
|
|