-
Τοποθετείτε τα λαχανικά στο βαθύ δίσκο του Varoma. Αφήνετε τις μισές λωρίδες πιπεριά για τη σάλτσα.
-
Βάζετε λαδόχαρτο στον ξέβαθο δίσκο του Varoma και από πάνω το σολομό με λεμόνι και άνηθο. Προσθέτετε μικρά κομματάκια βούτυρο ή μερικές σταγόνες ελαιόλαδο πάνω στα φιλέτα και αλατοπιπερώνετε.
-
Προσθέτετε νερό και το ζωμό στον κάδομέχρι την ένδειξη του ½ λίτρου. Βάζετε τις πατατούλες στο καλαθάκι και το τοποθετείτε στη θέση του μέσα στον κάδο.
-
Ψήνετε στον ατμό για 30 λεπτά θερμοκρασία Varoma ταχύτητα 1. Αν έχετε λαχανικά που ψήνονται πιο εύκολα τα προσθέτετε στα 15 λεπτά.
-
Όταν τελειώσει ο χρόνος, αφαιρείτε το καλαθάκι και το Varoma, προσθέτετε τις πιπεριές, το cream cheese και το αλεύρι στον κάδο με το ζωμό και ανακατεύετε στην ταχύτητα 6 για 5 δευτερόλεπτα. Αν το ψάρι ή και τα λαχανικά θέλουν ακόμα 5 λεπτά, κλείνετε τον κάδο και ξανατοποθετείτε το Varoma στη θέση του. Αν είναι ψημένα βάζετε το καλαθάκι στη θέση της μεζούρας για να περνά ο ατμός πιο ελεύθερα.
-
Ρυθμίζετε 3 λεπτά θερμοκρασία Varoma ταχύτητα 2 μέχρι να πήξει η σάλτσα.
-
Σερβίρετε αμέσως και γαρνίρετε με φρέσκο άνηθο.