Εκτέλεση
- Βάζετε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη μαύρη και άσπρη, το golden syrup και τη ζάχαρη βανίλιας στον κάδο και ρυθμίζετε 5 λεπτά, 80° , ταχύτητα 2.
- Προσθέτετε το γάλα και ρυθμίζετε 3 λεπτά, 100° , ταχύτητα 2. Αδειάζετε σε μια μικρή κανάτα και αφήνετε να κρυώσει εντελώς. Θα δέσει εφόσον κρυώσει.
Συμβουλή σεφ
Για σος καραμέλας μη νηστήσιμη, χρησιμοποιείτε τα υλικά με τις ίδιες αναλογίες, απλά αντικαταστείτε τη μαργαρίνη με βούτυρο ανάλατο και το γάλα σόγιας με γάλα αγελάδας.
|