|
Σούπα με μήλα και κάρυ |
Υλικά
- 30 γρ. βούτυρο
- 1 κρεμμύδι μέτριο
- 1 κουταλιά κάρυ
- 30 γρ. αλεύρι
- 400-500 γρ. πράσινα μήλα
- 500 γρ. νερό
- ½ κουταλάκι αλάτι
- ½ κουταλάκι άσπρο πιπέρι
- λίγα φύλλα μαϊντανού
- 100 γρ. φρέσκα κρέμα
|
Εκτέλεση
- Βάζετε στον κάδο το βούτυρο και το κρεμμύδι και ρυθμίζετε 3 λεπτά 100° ταχύτητα 3. Προσθέτετε το κάρυ και το αλεύρι και ρυθμίζετε 2 λεπτά 100° ταχύτητα 2.
- Προσθέτετε τα μήλα καθαρισμένα, το νερό, το αλάτι, το πιπέρι, το μαϊντανό και ρυθμίζετε 15 λεπτά 100° ταχύτητα 4.
- Ρίχνετε την κρέμα στον κάδο και ρυθμίζετε 3 λεπτά 100° ταχύτητα 3. Ρυθμίζετε 30 δευτερόλεπτα ταχύτητα Turbo και έχετε μία σούπα βελουτέ.
|
|
|
|