|
Σουπιές με σπανάκι |
|
Υλικά
- 1 κιλό σουπιές καθαρισμένες σε κομμάτια
- 1 κρεμμύδι
- 1 ½ μεζούρα ελαιόλαδο
- 1 μεζούρα λευκό κρασί
- 1 ½ κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας
- 2 μεζούρες νερό
- αλάτι, πιπέρι
- 1 ½ κιλό σπανάκι ζεματισμένο
- 1 μεζούρα άνιθο ψιλοκομμένο
|
Εκτέλεση
- Τοποθετείτε το χτυπητήρι στα μαχαίρια και βάζετε στον κάδο τις σουπιές και ρυθμίζετε 10 λεπτά 100° αντίστροφη κίνηση ταχύτητα 1. Αδειάζετε σε δοχείο.
- Ρίχνετε στον κάδο το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι στα 4 κομμένο και ρυθμίζετε 1 λεπτό θερμοκρασία Varoma ταχύτητα 3.
- Προσθέτετε τις σουπιές, το κρασί, τον πελτέ, το νερό, αλάτι, πιπέρι και ρυθμίζετε 30 λεπτά 100° αντίστροφη κίνηση ταχύτητα κουτάλι.
- Προσθέτετε το σπανάκι και ρυθμίζετε 3 λεπτά 100° αντίστροφη κίνηση ταχύτητα 1.
|
|
|
|