|
Τσιπούρα αχνιστή λαδορίγανη
Συνταγή για το Thermomix απο τον έλληνα σεφ Λευτέρη Λαζάρου
|
|
Υλικά
- 4 τσιπούρες φιλεταρισμένες, 350 γρ περίπου η καθεμία
- 400 γρ νερό
- 130 γρ ελαιόλαδο (1 ½ μεζούρα)
- 1/3 κουταλάκι ρίγανη
- 2 λεμόνια (χυμό)
- αλάτι, πιπέρι
|
Εκτέλεση
- Τοποθετείτε τα ψάρια στο σκεύος Varoma και το κρατάτε στην άκρη.
- Βάζετε στον κάδο όλα τα υλικά, τοποθετείτε το Varoma στη θέση του και ρυθμίζετε 25 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 3.
- Όταν τελειώσει ο χρόνος, αφαιρείτε τα ψάρια και τα κρατάτε ζεστά.
- Ρυθμίζετε 1 λεπτό, 70°C, ταχύτητα 9.
- Σερβίρετε τη σάλτσα στο πιάτο και από πάνω τα φιλέτα του ψαριού.
|
|
|
|