Εκτέλεση
-
Πρώτα ασπρίζετε τα αμύγδαλα. Βάζετε ½ λίτρο ζεστό νερό στον κάδο και τοποθετείτε τα αμύγδαλα στο καλαθάκι. Ρυθμίζετε 6 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 1. (TIME OUT) Αφαιρείτε το καλαθάκι, ξεπλένετε τον κάδο και συνεχίζετε με το σιρόπι.
-
Βάζετε τα ασπρισμένα αμύγδαλα στον κάδο μαζί με το φυστικέλαιο και ρυθμίζετε 5 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, αντίστροφη κίνηση, ταχύτητα 1, να καβουριστούν.
Συμβουλή Σεφ
Σερβίρεται με σάλτσα με μούρα |