Εκτέλεση
- Βάζετε τη ζάχαρη και το πιπέρι στον κάδο και αλέθετε 10 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 9.
- Προσθέτετε τα μούρα και το νερό και μαλακώνετε 5 λεπτά, 100°, ταχύτητα 1.
- Πολτοποιείτε στην ταχύτητα Turbo, 30 δευτερόλεπτα.
- Προσθέτετε το χυμό των πράσινων λεμονιών και αναμιγνύετε 5 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 4.
- Τοποθετείτε ένα κουταλάκι από το μείγμα μούρων/πιπεριού σε ένα ποτήρι σαμπάνιας και προσθέτετε το κρασί.
Συμβουλή Σεφ
Αν το ετοιμάσετε από νωρίς, βάζετε το μείγμα σε παγοθήκες και το προσθέτετε στο κρασί σαν παγάκια.. σιγά-σιγά θα λιώσουν και θα προσθέσουν γεύση.
Μπορείτε επίσης εναλλκτικά να χτυπήσετε λίγα παγάκια για 5 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 5. Σερβίρετε στα ποτήρια και προσθέτετε το κρασί. |