Εκτέλεση:
- Βάλτε το σολομό στους δύο δίσκους του Varoma και ραντίστε τον με το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο, το σουμάκι, το χυμό λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού και αφήστε στην άκρη.
- Βάλτε στον κάδο το λουβί και νερό μέχρι την ένδειξη του 1.5 λίτρου. Μαγειρέψτε 20 λεπτά/100°/αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα κουτάλι.
- Προσθέστε το σπανάκι, το φοινόκιο, το αλάτι και τοποθετείστε το Varoma στον κάδο. Μαγειρέψτε 20 λεπτά/Varoma/αντίστροφη κίνηση/ταχύτητα κουτάλι.
- Σερβίρετε το σολομό σε πιατέλα και το λουβί σε βαθουλό σκεύος. Βάλτε ελαιόλαδο και χυμό λεμονιού στο λουβί και ανακατέψτε.
Προσαρμογή στο Thermomix από τη σύμβουλο Λευκωσίας Γεωργία Τσιακλή.
|