Εκτέλεση
- Βάζετε στον κάδο τις ντομάτες με όλα τα υλικά και ρυθμίζετε 1 λεπτό, ταχύτητα 10. Πρέπει να πολτοποιηθούν καλά οι ντομάτες.
- Ρυθμίζετε 30 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, ταχύτητα 1, έχοντας τη μεζούρα σε πλάγια θέση (ή βάζετε το καλαθάκι στη θέση της μεζούρας).
- Αδειάζετε τη σάλτσα σε καλά αποστειρωμένα γυάλινα βάζα και κλείνετε αεροστεγώς. Αφήνετε να κρυώσουν τελείως.
- Στον πυθμένα μιας μεγάλης κατσαρόλας τοποθετείτε μια πετσέτα κουζίνας και αραδιάζετε τα βαζάκια. Ρίχνετε αρκετό νερό να καλύψει το ¼ με ½ των βάζων και βράζετε για 15 λεπτά.
Συμβουλή σεφ
Η σάλτσα αυτή χρησιμοποιείται σαν βάση για οποιαδήποτε σάλτσα ντομάτας σε μακαρόνια, γιαχνιστά κλπ.
|