Εκτέλεση
- Κόβετε τις ντομάτες στα 4 και τις βάζετε στον κάδο. Ψιλοκόβετε 5 δευτερόλεπτα, ταχύτητα 6.
- Προσθέτετε τη ζάχαρη και ρυθμίζετε 30 λεπτά, 100° , ταχύτητα 1.
- Βάζετε το καλαθάκι στη θέση της μεζούρας και ρυθμίζετε 20 λεπτά, θερμοκρασία Varoma, αντίστροφη κίνηση, ταχύτητα κουτάλι.
- Αδειάζετε σε αποστειρωμένα βαζάκια, κλείνετε αεροστεγώς και αναποδογυρίζετε τα βαζάκια για 5-10 λεπτά.
Συμβουλή σεφ
Αν οι ντομάτες είναι πολύ ώριμες και ζουμερές μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος στο Varoma για να δέσει η μαρμελάδα.
|